2012-06-09 Torrent de Pareis

Voleu veure la crònica d’aquesta activitat?

Grup-1

Dissabte el torrent de Pareis estava ple a vesar, però no d’aigua si no de gent, algú comentà que pareixia es Born.
Me vaig sentir estranya de trobar-me la gentada, de tot d’una vaig pensar que res ja no era com abans: “ara te’n vas a fer el torrent de Pareis i te’l trobes minat de gent, segur que no saben ni a que s’enfronten…”.
Però la pròpia gent me demostrà que m’estava equivocant: fou una passada veure com grans i petits transitaven ordenats i diligents pel llit del torrent, veure la solidaritat i la mà estesa entre els grups en els passos difícils…
Aquest torrent, orgull de tots els mallorquins, ajunta, al manco una vegada a la vida, famílies senceres de 8 a Mil anys per gaudir de la natura tot passant-se la capçalera de grup de pares a fills com un preuat regal.
Fins aquí tot és positiu però… entre la gentada també trobàrem qualque inconscient que, sense adonar-se’n del que feia, estava maltractant el torrent escrivint el seu nom a les estimades roques… ai quin mal !!!
Permeteu-me una petita reflexió
Tothom, al manco una vegada en la vida, hauria d’arrossegar els seus ossos per aquesta meravella de la roca i l’aigua però sempre sense oblidar el respecte que es mereix i necessita.
No us estigueu mai de transmetre aquesta idea i tampoc us mossegueu la llengua si veieu qualque inconscient que maltracta, per desconeixement o no, un paradís de la natura que té més anys que tots plegats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s